Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blør jeg fra underlivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nylig har jeg operert for blindtarmsbetennelse! Men jeg fikk også vite at egglederne mine også var betent.. Ca. 1 uke før jeg fant da ut av begge bettenelsene og fikk antibiotika så begynte jeg å få blødninger, ikke mye men litt, nedentil. Jeg har hormonspiral (hatt den i ca 2 år) og blødningne startet da jeg skulle hatt regelmessig mensen, men det slutter ikke å komme... regner med også at noen av blødningene er fordi jeg har betennelse.. spørsmålet mitt er da, hvorfor slutter jeg ikke å blø når jeg i tilegg har gått på antibiotika i 1 uke..? Hva skal/bør jeg gjøre? Når jeg snakka med legen sa de også at det ikke var nødvendig å ta ut spiralen fordi jeg har hatt den i så lenge. Syns bare det er merkelig at jeg enda blør...

SVAR

Besvart 13.07.2020 02:49:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle