Hopp til hovedinnholdet

Det klør og svir i underlivet...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er plaget med at det svir i undelivet. Jeg er også opphoven på den ene siden av kjønnsleppene. Hvis jeg tørker eller klør dær, så kan jeg begynne å små blø. Det svir ikke hele tiden, men bare hvis jeg klør dær elns. For noen uker siden så klødde d også veldig mye, men det har sluttet nån. Jeg har også mye mer utflod og det lukter. Mensen min er også forsinket, skulle ha den forje uke. Hvis det har noe å si, så hadde jeg ubesyttet sex for 2 månder siden, og da fikk jeg en riff som blødde. Hva skal jeg gjøre? Vil ikke til legen, siden jeg bor på et lite sted der alle kjenner alle. Og nærmestd gynekolog er 3 timer unna.

SVAR

Besvart 20.07.2020 08:48:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
account_circle