Hopp til hovedinnholdet

Smerter i underlivet etter sex, Sopp behandling. Klamydia etter oral sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kjæreste i snart 2 år og han sier han ikke har hatt noe form for sex, før med meg. Jeg derimot har utført oralsex på en fyr (noe kjæresten min ikke vet om) , 4 måneder før meg og kjæresten min ble kjent. Etter at jeg og kjæresten min hadde samleie, begynte jeg å bli plaget av noen smerter i underlivet. Jeg gikk til en gynekolog nå i sommer og hun sa at jeg har sopp i underlivet. (Symptomene mine ligner ikke på sopp) og hun testet meg ikke, hun bare så på meg og sa det. Jeg fikk antibiotika kur med stikkpinner og tabletter til munnen. Plagene gikk ikke over og jeg har søkt meg opp på klamydia. Mine symptomer ligner Klamydia. Jeg lurer på om det er en mulighet for at jeg ble smittet av han fyren jeg utførte oralsex på? Det var min første oralsex, og dermed varte ikke mer enn 1 minutt. Han kom heller ikke, er det da mulig at jeg ble smittet med klamydia om han var syk? Jeg tørr ikke å spørr han siden han har dame nå, og jeg har type. Vil ikke gjøre surr i forholdene våres.

SVAR

Besvart 04.09.2020 10:00:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle