Hopp til hovedinnholdet

Jeg er plaget med bakteriell vaginose og gynekologen er dyr

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg får bakteriell vaginose omtrent annenhver uke, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har fått flere resepter på donaxyl av gynekologen min så bruker dette. Det begynner å bli veldig plagsomt at det stadig kommer tilbake. Er det noe jeg kan gjøre før jeg eventuelt kontakter gynekologen min igjen, ettersom det er koster meg dyrt? Og er det "farlig" å bruke donaxyl ofte? Har fast partner, vasker som oftest uten underlivssåpe osv. Har herpes type 1 i underlivet også, kan dette gjøre at jeg får bakteriell vaginose hyppigere? Må jeg bruke donaxyl hver gang jeg får det, eller går det over av seg selv? Symptomene jeg har nå er kun gulgrønt og økt utflod og litt kløe.

SVAR

Besvart 11.12.2020 08:23:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle