Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt konisert på grunn av celleforandringer på livmorhalsen, nå har jeg fått kjønnsvorter igjen, betyr det at jeg fortsatt har forandringer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et spørsmål. Jeg hadde i våres konisering etter grad 3 celleforandringer. Fjernet dette i mai og fikk svar på neste celleprøve at alt så fint ut. Har likevel nå fått noen kjønnsvorter igjen. Er dette et tegn på at jeg likevel fortsatt kan ha noe celleforandringer? Eller er det normalt at kjønnsvorter likevel kan oppstå etter konisering? Har kjæreste så ikke hatt noen ny partner. Har også oppdager at jeg har fått noe mer og hvitere utflod siste mnd. Det klør ikke slik det har gjort når jeg har hatt sopp tidligere. Har også smakt etter at jeg har hatt onani med kjæresten min, og jeg oppdager at jeg selv smaker veldig mye mer surt enn vanlig der nede. Ubehagelig og ekkel smak. Kan dette være bakteriell vagose eller noe annet? Har ikke lagt merke til noen spesiell lukt.Synes det er ukomfortabelt å gå til fastlegen med noe slikt.

SVAR

Besvart 13.10.2017 19:17:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kjønnsvorter kommer av HPV-virus. Vortene er ikke farlige, men kan være ubehagelige. Det er ikke alle som får synlige vorter, selv om man har viruset i kroppen.

 

Les mer
account_circle