Hopp til hovedinnholdet

Klump på høyre testikkel, er det bare en bitestikkel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste har jeg blitt oppmerksom på en liten, myk, klump oppå høyre testikkel på størrelse med et riskorn. Det virker som om denne klumpen henger sammen med en slags tjukk åre som går ned langs testikkelen, noe jeg antar at er bitestikkelen. Grunnen til at jeg er litt urolig, er at jeg aldri har merket denne klumpen før, selv om jeg sjekker pungen svært regelmessig. Ettersom at jeg har en ufarlig vanncyste over den andre testikkelen, er det umulig for meg å kjenne om denne klumpen er der også. Burde jeg gå til legen med dette? Eller er klumpen jeg kjenner bare toppen av bitestikkelen?

SVAR

Besvart 08.01.2018 09:39:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
account_circle