Hopp til hovedinnholdet

Lenge vært bekymret for å ha testikkelkreft.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge vert beslymret for å ha testikkelkreft så for ikke så lenge siden så dro jeg til legen for å få det sjekket og han sa at han ikke fant noen kul på testikkelen. Men jeg er fortsatt redd for at jeg har testikkelkreft! Jeg synes den ene testikkelen ser litt annerledes ut enn den andre, er det normalt? Er det noe jeg kan gjøre for å få meg til å stole på det legen sier eller en måte å forsikre meg om at jeg ikke har kreft?

SVAR

Besvart 17.01.2018 16:24:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
account_circle