Hopp til hovedinnholdet

Vond klump på puppen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig redd nå! Da jeg våknet igår hadde jeg helt plutselig en hard klump som er så liten som en ert, eller enda mindre til og med. Den ligger ved brystvorta oppå selve puppen. Den ligger på høyre bryst. Den gjør også veldig vondt! Jeg har søkt rundt på nettet og deg har gjort meg MYE reddere. Jeg har ikke mensen, og har veldig små pupper som enda er ømme. Jeg tørr ikke å sjekke hos legen, eller si ifra til mamma. Siden jeg er veldig ukomfortabel med puppene og vil ikke at noen skal se de. Kan en kul bare plutselig komme? Kan man få kreft som så ung? Hva skjer om man hat brystkreft uten å vite om det? Håper på et betryggende svar! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 28.01.2019 09:55:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle