Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blir kvalm av alt jeg spiser nå og er ikke sulten.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere :) Jeg har opplevd i det siste at jeg ikke har appetitt. Når jeg våkner om morgen er det nesten uutholdelig å spise. Jeg blir kvalm av alt jeg spiser, selv om jeg elsker det til vanlig. For å tvinge i meg noe så lusent som en brødskrive så tar det minst 20-30 min, og den er ikke stor i det hele tatt. Jeg får ikke lyst på noe mat heller som vanligvis, og jeg er egentlig veldig glad i mat. Det er også slik til lunsj. Jeg står ved kjøleskapet og lurer på hva det er som jeg kan ta med som lunsj, slik at jeg faktisk har lyst til å spise det når jeg kommer på skola og som ikke gjør slik at jeg blir kvalm. Det ender opp med at jeg ikke tar med lunsj overhodet, og tenker at når jeg kommer hjem så kanskje har jeg mer appetitt. Men det får jeg ikke. Og jeg blir ikke egentlig sulten, akkurat slik som jeg aldri blir sulten når jeg er syk. Jeg glømmer helt det om å spise, og ser på tv, gjør lekser eller går på pc'en. Flere timer går, og jeg er ikke sulten ennå. Klokka er kanskje rundt seks. Det er tid for middag, men jeg klarer ikke å spise mer enn en liten posjon, fordi jeg blir kvalm rett og slett. Foreldrene mine lurer på hvorfor jeg er ferdig så innmari tidlig med å spise, og jeg er jo helt ærlig og sier at jeg egentlig ikke var noe spesielt sulten til å begynne med. Så jeg lurer på hva som muligens forårsaker dette? Det eneste som har skjedd i det siste som er "annerledes" er at jeg går på p-piller av merket loette som jeg har brukt i snart 3 måneder, og at jeg er forelsket. Ser du noen rød tråd mellom disse tingene? Takk for at dere tar dere tid til å besvare spørsmålene jeg har sendt inn så bra :) Hilsen en litt slapp jente.:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer