Hopp til hovedinnholdet

Hei, er ei jente som er 1.64 og veier 42 kg ca. Jeg spiser egentlig alt jeg har lyst på. Av og til føler jeg meg for tynn, og vil gjerne legge på meg til 50kg! Det synes jeg hadde vært fint faktisk. Trenger tips til å legge på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ei jente som er 1.64 og veier 42 kg ca. Jeg spiser egentlig alt jeg har lyst på. Av og til føler jeg meg for tynn, og vil gjerne legge på meg til 50kg! Det synes jeg hadde vært fint faktisk.. Føler ingen gutter liker meg. Jeg har aldri hatt kjæreste, og føler egentlig at dette er grunnen da. Siden alle guttene i klassen min liker bare venninna mi og de snakker bare til henne, men ikke meg. Hun er 1.67 og veier 53 tror jeg. Og jeg vil bli som henne, og hvis jeg veier 50kg, er jeg lik som henne da? Har du noen gode tips på hvordan jeg kan legge på meg?
Jeg har alltid vært tynn og har arvet den høye forbrenningen etter mamma, hun var akkurat sånn som meg da hun også var liten, at hun hadde så høy forbrenning. Hun sa hun var så glad da hun var gravid siden da følte hun for en gang i livet sitt at hun ikke var tynn.
Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, tenker på det hele tiden.. føler jeg har for tynne lår, sånn umoden kropp. Dette er ikke noe gøy :( Klarer ikke tenke på noe annet enn kroppen min, har aldri tenkt så mye på den så mye som nå før..

SVAR

Besvart 29.08.2008 21:31:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle