Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å så spysyken og begynner å skjelve hver gang noen snakker om sykdommer, smitte og sånt. Er det noe jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd for å bli syk ihvertfall spysyk. Og hver gang noen i familien min er spysyk blir jeg redd og vil sove hos noen andre i familien min så jeg ikke blir smittet. Jeg begynner å skjelve hver gang noen snakker om sykdommer og smitte og sånne ting. Jeg er rett og slett redd for det.Er det noe jeg kan gjøre, noen måter jeg kan bli kvitt frykten på? Håper på svar:-)

SVAR

Besvart 10.03.2016 14:05:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle