Hopp til hovedinnholdet

Mine foreldre er unødvendig strenge i forhold til leggerutiner og når jeg må stå opp. Jeg trenger mer søvn en det som er mulig i forhold til deres regler.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et stort problem synes jeg. Jeg er ofte trøtt etter skolen, men jeg får ikke lov av foreldrene mine å sove etter skolen, jeg syns dette er litt dumt siden jeg trenger det. Jeg skjønner at de er redd for at jeg ikke skal få sove om natten, men jeg får nok sove om natten uansett tror jeg. I ukedagene må jeg jo opp så jeg rekker skolen, men de har en regel på at jeg ikke får legge meg før tidligst kl ni om kvelden i ukedagene, og i helgene må jeg opp senest kl 11, og får ikke legge meg før tidligst kl 11 på kvelden. Jeg syns dette er unødvendig strengt, og har prøvd å snakke med dem om det, men de vil ikke forstå. Så hva kan jeg gjøre? hilsen frustrert

SVAR

Besvart 16.08.2016 16:26:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle