Hopp til hovedinnholdet

Jente (13) har vært deprimert i det siste og plaget med dårlig mage og trøtthet. Er det stoffskiftet? Noe annet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er litt usikker. Jeg veit ikkje om jeg har lavt stoffskifte eller ikkje, fordi jeg har vært mye deprimert i det siste, og jeg har av og til hatt en litt dårlig mage og er ofte ganske trøtt. Jeg tror jeg er deprimert fordi jeg har sterke følelser, of at læreren jeg elsker som lører er sykemeldt og har lavtstoffskjifte, jeg trodde jeg også hadde dette fordi jeg .. Ja jeg har liksom litt av de tingene som for eks at jeg er trøtt og har treg mage og er deprimert. Hjelp plis!! Klem jente

SVAR

Besvart 13.09.2016 19:34:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle