Hopp til hovedinnholdet

Er det seksuelt overgrep når gutter kom inn i garderoben?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg gikk på barneskolen (typ. 5 klasse-hadde så vidt begynt å få pupper og slikt) ble jeg og to/tre andre jenter spionert på mens vi kledde av oss etter gymtimen. Vi hadde ingen anelse om det og når vi kom inn i dusjen så vi dem. Knaggen for å henge håndklærne p var litt lenger unna og jeg gikk inn med ryggen først så jeg så dem først etter de andre jentene skrek. Jeg hadde et veldig lite håndkle så jeg måtte holde det foran meg og stå inntil veggen for å dekke meg selv. De andre jentene løp inn i garderoben og guttene ble igjen litt og stirret på meg. De sa unnskyld etter vi sa ifra, men jeg vet at noen dem ikke mente det for tre av dem drev alltid og slengte seksuelle tilrop til oss og ville ha oss til å sitte på fangene deres. De var to år eldre. Telles det som seskuelle overgrep/seksuell trakassering? Sliter mye med kroppen min nå og klarer ikke å se meg selv naken i speilet fordi jeg blir kvalm. Har også store problemet med å skifte i garderober og å vise meg selv naken..

SVAR

Besvart 06.12.2016 12:31:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle