Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Svart avføring

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg g20 år som har fått diare og svart avføring. ringte lege vakten i dag siden fastlegen min er ikke kommet hjem i fra ferie. hadde et håp at jeg skulle bli tatt inn og undersøkt. Men siden almentilstanden var bra ikke feber og svimmel eller slapp så de ikke noe grunn for at jeg skulle komme. han trude jeg var mat forgifta og siden det har vært jule ferie og at jeg drikket lite vann men mye brus og kaffe + spist noe burgere ute + ikke kan gi rede for hva jeg har spist av salat. kan være rediker eller rødbeter. hjalp ikke at jeg sa at det luktet død av avføringa. fikk bare til svar. at jeg kan blitt forgifta pga dårlig hygene vaner eller for mye kaffe. dette med ute mat bruss og dehydrening gjør at avføring blir svart. så han ga bare tips om mer vann og eple og ris + pasta. burde jeg fått kommet inn? mvh g20

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer