Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har trykk bak øynene og vondt i hodet. Hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Den siste uka har jeg sliti veldig med trykk bak øynene/vondt i hodet, noe som gjør meg forholdsvis fort kvalm. Blir fort svimmel.. Går veldig fint på skole og trening, men når jeg skal på jobb så slår det ekstra ut. Jobber i bakeri på en meny butikk, så ganske hektisk jobb. Vanligvis går det over etter en dag, men har vart i fem dager denne gangen. Vet ikke hva jeg skal gjøre!! Så jeg lurer på hva det kan være, hva som forårsaker det og hva jeg kan gjøre for at det blir bedre? Er det alt skolearbeidet, så da stress? Eller kanskje migrene? Trenger jeg kanskje briller? TUSEN TAKK for svar!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer