Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Stikking/blemmer i underlivet

account_circle

SPØRSMÅL

Har de siste dagene oppdaget en slags stikking i underlivet. Fant ut at jeg har 3 små blemmer, eller noe som ligner mer på noe "hvitsår" lignende egentlig, på innsiden av den ene indre kjønnsleppen. Det hverken klør eller svir (foreløpig) men som sagt kjenner jeg av og til en stikkende følelse der hvor blemmene er, enten når jeg sitter, og noen ganger kan jeg kjenne det litt når jeg tisser. Det er ikke veldig vondt men bare mest ubehagelig. Lurer virkelig på hva dette kan være!! Hadde sex for 3 dager siden og det var etter dette jeg fikk det (tror jeg) eller iallefall la merke til det. Har merket mer og mer til denne stikkende følelsen den siste tiden, og jeg leste noe sånt som at det kunne hjelpe med å skylle det med saltvann, bør jeg teste dette? Vil helst ikke gå til legen med dette så hadde satt stor pris på svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer