Hopp til hovedinnholdet

For 2 måneder siden gikk jeg over til P-piller til p-stav. Jeg har nylig merket små blødninger etter sex med min partner. Det er  små mengder, men det er ikke noe jeg har hatt tidligere. Blødningene kommer kun under sex. Hva kan dette være? Har heller ikke hatt mensen ofte tidligere da jeg gikk på p-piller eller uten prevensjon. Har tatt graviditetstest og jeg er ikke gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. For rundt 2 måneder siden gikk jeg over til P-Stav fra P-piller, og har nylig merket små blødninger etter sex med min partner. Det er snakk om små mengder, men det er ikke noe jeg har hatt tidligere, og blødningene kommer kun under sex, har ikke hatt noen blødninger utenom. Hva kan dette være? Har heller ikke hatt mensen ofte tidligere da jeg gikk på p-piller eller uten prevensjon. Har tatt graviditetstest og jeg er ikke gravid.

SVAR

Besvart 13.03.2017 07:39:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle