Hopp til hovedinnholdet

Kan man få klamydia hvis ingen har hatt det tidligere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har 3 spørsmål til dere om kroppen min og sex. Jeg har da hatt sex mange ganger med kjæresten min. Så jeg lurer på er det mulig å få klamidia om begge ikke har hatt det fra før? For både jeg og kjæresten min har ikke hatt det noen gang og det har vi skjekket før og ingen av oss har hatt det, så går det ann å få det om ingen av oss har det? Det andre spørsmålet er da: jeg får sånne utflod klumper noen ganger på trusen min og noen ganger på penisen til kjæresten min etter at vi har hatt sex.... Lurer på om dere vet hvorfor? Er dette farlig? Tredje spørsmålet mitt er: jeg har begynt å få vondt for 2-3 dager siden ved kjønnsleppa mi i fitta, og når jeg undersøkte det hjemme så kunne jeg kjenne en 1-2 cm lang greie i selve kjønnsleppa mi. Når jeg tar på dette få får jeg veldig vondt og det begynner å svi veldig. Så jeg lurer på hva dette kan være og om dette er farlig? Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 22.03.2017 21:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle