Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne bli kvitt litt av magen og lårene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg er 1,65 høy og veier nesten 65 kg. Jeg er kjempeufornøyd med kroppen min. Jeg tør ikke ha svømming. Og i gymmen blir jeg ofte valgt helt til slutt. Jeg har mange ganger fått komentarer på at jeg er kjukk. Og jeg vil veldig gjerne bli kvitt litt av magen eller lårene. Jeg har prøvd alt! Jeg sliter med angstanfall og depresjon. Jeg finner aldri motivasjonen til å trene. Når jeg ser i speilet blir jeg nesten kvalm. Men, vær så snill. Bare si ting som kan hjelpe for å gå ned i vekt. Det hadde hjulpet så mye. Uansett hvor lang tid det tar. Jeg har sagt det til mamma men hun sier bare at jeg er perfekt. Og jeg har hørt at det kan være "valpefett" før puberteten. Men jeg har gått gjennom puberteten. Plis, hjelp

SVAR

Besvart 27.03.2017 11:37:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle