Hopp til hovedinnholdet

Etter et par runder blir jeg så sår inni skjeden, nesten så jeg ligger og griner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Har en fast partner jeg har sex med. etter et par runder blir jeg sinnsykt sår inni skjeden, nesten så jeg ligger og griner. dette er veldig irriterende og skulle ønske jeg kunne holdt ut enda lenger. hva kan jeg gjøre? en annen ting er at underlivet mitt ofte har hatt perioder der det lukter ganske vondt, men nå syns jeg selv det er veldig ille. når jeg sitter kan jeg lukte det selv bare. lukten er nesten som en sterk matsøppel lukt. lest at det kan være sopp, men at det også kan gjøre det verre om jeg går på soppkur dersom det faktisk ikke er sopp og. vet ikke hva jeg skal gjøre. burde jeg dra til legen eller er det noe jeg kan prøve selv? dusjer alltid etter sex, og føler ikke det går på urensligheten. tar også ofte av stramme bukser etter skolen osv. hjelp.

SVAR

Besvart 02.04.2017 16:29:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle