Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

For mange hvite blodceller

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått vite at jeg har mange hvite blodlegemer i blodet mitt. Har gått ned mye i vekt, svetter mye om natten og er veldig sliten. Har flere ganger fått høre at jeg ser syk ut, men har liksom fornektet det litt. Legen min ville ikke si hva han trodde var grunnen til dette, noe om egentlig kun gjør meg mer urolig. Kan dette være kreft? Har tatt ultralyd og vevsprøve(?) av en lymfeknute på halsen min, men svarene har ikke kommet tilbake. Hvorfor velger legene å holde hva de tror feiler meg hemmelig? Siden de ikke vil fortelle meg noe engster jeg meg enda mer. Når jeg er hos de ser de så rart på meg og behandler meg som et lite barn... Samme med foreldrene mine. Syns det er utrolig teit at de ikke forteller meg noe, det er tross alt meg det gjelder. Vet det er umulig å gi diagnoser over nettet, men hva tror dere dette kan være, og har jeg ikke rett til å vite hva som muligens feiler meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer