Hopp til hovedinnholdet

Hun er veldig sår i underlivet etter samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt samleie flere ganger. For en dag siden hadde jeg samleie igjen, og jeg blitt veldig sår i underlivet. Det svir når undertøyet sitter tett inntil og det føles tørt selvom jeg fortsatt har utflod. utfloden har ikke endret seg noe særlig. Har noen veldig små røde prikker inni de innerste kjønnsleppene, og har i tillegg noen hvite prikker rundt skjedeåpningen. Partneren min har ikke hatt sex med noen før, så man kan vel utelukke noen kjønnssykdommer? Kan dette bare være at underlivet ble litt irritert etter så mye igår, eller er det en form for infeksjon? takk for svar

SVAR

Besvart 08.04.2017 13:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle