Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig å puste innimellom, hva kan det skyldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i rundt fire år har jeg hatt problemer med og puste innimellom. Det føles ut som om jeg ikke får puste ordentlig, og at jeg får bare rett og slett ikke får til å puste. Jeg får liksom ikke nok luft i lungene, og det er veldig ekkelt. Vennene mine har klaget på at jeg puster tungt, men jeg merker det ikke selv. Da jeg først merket det, fikk jeg det nesten hver dag, men nå skjer det bare innimellom. Jeg begynte og merke dette en liten stund etter at faren min gikk bort, kan det ha noe med det og gjøre? Jeg kjenner det på det verste når jeg tenker på han, men noen ganger kan jeg bare plutselig få det.

SVAR

Besvart 30.04.2017 16:59:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle