Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Problemer med smakssansen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nå vært forkjølet i 2 uker, og fikk smakssansen tilbake for noen dager siden etter å ha vært helt uten lukt og smakssans i 1 uke. Men nå synes jeg maten smaker "tørt" og ikke like mye som før, akkurat som om det er noe som mangler, og når jeg spiser noe syrlig så blir det skikkelig bitter smak, nesten så at jeg spyr! Så jeg kan ikke spise søtsaker heller da det blir bittert pluss at det får så rar/tørr ettersmak. Pluss at jeg har vært matlei i 1-2 mnd nå, og dette gjør ikke saken bedre, er nesten så at jeg ikke gidder å spise lenger... Ingen mat frister eller er særlig godt heller, og jeg spiser mindre enn før. Vet dere hvorfor det plutselig har blitt sånn? Jeg har aldri opplevd før at smakssansen har blitt annerledes etter å ha fått den tilbake i forbindelse med forkjølelse. Og hva kan man gjøre når man nesten ikke gidder å spise lenger pga. at man har vært lei mat så lenge?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer