Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prøvd å se skjeden min, men ser ingenting, går det an å være født uten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Går vaginaen rett opp eller vannrett? Jeg har prøvd å ta et speil på gulvet og sette meg over. Men det ser ikke ut som at jeg har vagina. Det er et hull der, men det er en dings det som fjør at det ikke er en åpning. Kan det være jomfruhinna? Går det ann å være født uten vagina?

SVAR

Besvart 12.05.2017 20:02:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Vulva og vagina

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

 

Les mer
account_circle