Jeg skammer meg over kroppen min og ønsker å slanke meg. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg skammer meg over kroppen min og ønsker å slanke meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14, snart 15, år gammel jente. Jeg veier 75kg og er 163cm høy. Derfor MÅ jeg gå ned i vekt før det er for sent. Jeg tenker 10-15kg. Når jeg var mindre var jeg tynn og aldri redd for å bli tatt bilder av. Nå så skammer jeg meg over kroppen min og føler meg så ukomfortabel som det går an å bli. Jeg er helt sikker på at det startet når jeg var 9 eller 10år, når foreldrene mine skilte seg. Nå overspiser jeg, snacker, er usunn og klarer ikke å kontrollere meg selv+ liten aktivitet i hverdagen. Jeg går ikke på noe aktivitet og har ingen interesser heller(jeg har prøvd alt, interesserer meg ikke for noe. Derfor har jeg mistet alle vennene mine som jeg egentlig aldri hadde). Jeg vet jeg må trene og kontrollere måltidene mine, men det får jeg ikke til. Derfor lurer jeg på om det finnes noen slankeleirer eller noe hjelp å få, der man kan få hjelp og trening over en lengre periode. Måten jeg føler om kroppen min begynner å gjøre meg deprimert og ødelegge psyken min. Hjelp meg!

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer