Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en jente på 20 år som sliter mye med blemmer i munnen. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 20 år som sliter mye med blemmer i munnen. Mistenkte at dette kunne være munnskold, men jeg er usikker på dette da blemmene hverken er røde eller gulaktige. De forsvinner også i løpet av et par dager og ikke etter 10-14 dager som munnskold har en tendens til å gjøre. Blemmene er helt gjennomsiktige med klar væske innvendig. De er runde og harde, opptrer ofte flere samtidig og området der de befinner seg er pulserende. Som nevnt forsvinner de ganske raskt, men det oppstår nye på kort tid. Dette er svært plagsomt og ubehagelig. Vet dere hva dette kan være eller hva årsaken bak disse blemmene er? Ellers er jeg frisk og har ingen allergier. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer