Hopp til hovedinnholdet

Når jeg blir kåt får jeg veldig ubehag i underlivet, dette går over hvis jeg fortsetter å onanere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg blir kåt får jeg veldig ubehag i underlivet, dette hår over hvis jeg fortsetter å anonere. Det ligger et tynt lag med hvit/beige nesten brunt lag med noe jeg kan fjerne veldig lett men som lukter ganske ille. Kan få litt ubehag hvis jeg feks. Trekker buksen min for langt opp. Hva kan dette være, bør jeg få sjekket det.

SVAR

Besvart 13.06.2017 18:06:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle