Hvordan blir det hvis jeg blir innlagt over lengre tid? Må jeg ta et friår? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan blir det hvis jeg blir innlagt over lengre tid? Må jeg ta et friår?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et problem. Jeg går vg2 nå. Jeg har en spiseforstyrrelse (atypisk anoreksi). Er 170 og vekta ligger på rundt 56-57 (den går ennå ned). Jeg klarer ikke begynne å spise igjen som jeg skal, jeg bare klarer ikke tanken på mat. Dette er noe jeg jobber hardt med. Jeg har hørt mange nevne innleggelse (noe jeg selv mener IKKE er nødvendig fordi jeg er ikke så syk). Men hva vil skje om jeg blir innlagt nå over lengere tid. Jeg skal jo ta påbygg, og jeg vil gjerne fullføret året med mine venner. Hvordan blir det hvis jeg blir innlagt nå over lengere tid? Må jeg ta et friår? Vet ikke om de rundt mener at jeg skal bli innlagt (foreldre og bup osv.) eller om det bare er en tanke. Men det skremmer meg fordi jeg vil gjerne fullføre VGs så fort som mulig.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer