Hopp til hovedinnholdet

Mye slim i halsen, hoster og kremter. Rennende nese og nyser. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter mye med plager fra nese og hals. Har veldig mye slim i halsen og hoster/kremter mye. Har også mye plager fra nesen. Snyter meg mange ganger daglig, det kan være opp mot 10 ganger daglig fordi jeg føler aldri jeg får ut snuen skikkelig. Det pleier også å renne ned i halsen og det kan ofte sette seg fast i drøvelen, noe jeg synes er veldig ubehagelig. Når jeg sitter kan det begynne å renne fra nesen, uansett om jeg har snytt meg eller ikke. Det er veldig irriterende vertfall når jeg sitter på skolebenken og snufser og er redd for at det skal begynne å renne så andre kan se det. Har vært hos legen og tatt allergi test siden jeg har katt og de ville derfor teste meg for det. Dette var sist uke jeg gjorde det og de sa de skulle ringe meg i løpet av uken om jeg testet positivt, men har ikke hørt noe så regner med jeg ikke har allergi. Vet ikke om de testet for pollen men regner med de gjorde det også. Spurte legen om å bli henvist til øre,nese, hals men fikk nei til svar.

SVAR

Besvart 23.06.2017 13:51:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du pollenallergi?

Blir du sliten og slapp, tett i nesa og får kløe i øynene når våren kommer eller når det er deilig sommervær? Da kan det hende du har pollenallergi.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle