Hopp til hovedinnholdet

Hvor høy blir jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det finnes noen greier som kan finne ut ca hvor høy man blir. Jeg er 13 år og er 162 cm høy, jeg fikk mensen for et år siden og jeg lurer på hvor høy jeg blir. Jeh g var en av de høyeste før, men nå begynner folk å ta meg igjen og jeg begynner å føøle meg lav. Jeg føler meg tjukk. Jeg er 13 år, veier 52 kg og er 162 høy. Er jeg overvektig? Hva kqn jeg gjøre for å bøi tynnere. Jeg trener 3 ganger i uka gym+turn og ridning/stalldrift 1 dag. Jeg er kraftig bygd meg brede skuldre kan vekten ha noe med det å gjøre? Hva er under/over vektig i den alderen og høyden jeg er nå? Hilsen meg. 13 år

SVAR

Besvart 24.06.2017 21:35:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle