Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal begynne på ungdomsskolen og gruer meg til gym

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg starter i 8. klasse om ca to uker nå. Jeg gleder meg litt men gruer meg også. Jeg gruer meg skikkelig til gym. Jeg har ganske stor mage og veier ca 50kg og er 153cm høy.. Jeg har ikke fått mensen, men har utflod. Jeg starta på ny skole forrige året som var og fikk noen kommentarer fra noen av guttene i klassen om at jeg ikke klarte gym. Det er sant, jeg går ikke på noe idrett og er veldig tjukk. Jeg skal starte i klasse med noen jeg har hørt er skikkelig frekke og er redd for å bli mobba. Jeg vil gå ned i vekt så raskt som mulig uten slankemidler. Så hva bure jeg gjøre? Noen tips til noen små øvelser jeg kan gjøre hver dag? Hva burde jeg spise?

SVAR

Besvart 13.08.2017 20:00:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle