Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 15 år som har fått øresus. Den kom først da jeg var forkjølet og fikk trykk i ørene. Den varte i ca. 2-3 uker, så forsvant den. Vi har en festival/konsert på skolen, som vi må delta på. Jeg og noen venner stod å høre på konserten. Da vi gikk inn i skolen etter konserten, hadde alle svak piping i øret. Jeg tenker ikke så mye på det, siden jeg hadde det etter skoleballet men da gikk det bort på 12 timer. Men neste dag var den fortsatt der, mens alle vennene mine sa at deres hadde forsvunnet. Jeg tenke fortsatt bare at alle var forskjellig og at min ble å gå bort i morgen. Nå har det gått snart 3 måneder. Og den er fortsatt der. Jeg har klart å "leve med den" men håper at den blir å gå bort. Men spørsmålene mine er HVOR LANG TID KAN DET TA FØR DEN FORSVINNER? FINNES DET NOEN BEHANDLING? ER DET VANLIG AT EN SÅ UNG PERSON FÅR DET?

SVAR

Besvart 24.08.2017 19:58:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle