Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sopp, sex og smitte

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jomfru men veldig gira på å sex. Jeg har sopp å bruker canesten atm men liker den ikke så godt siden forrige gang jeg brukte den gikk det ikke bort :/ Så her er jeg igjen og skal spøre godt basically overallt der nede bare for å være sikker på at d blir borte. Er det noe galt vist det ikke går bort da? Å går d greit å ha sex selvom jeg "tror" jeg har sopp. Har sett dere skriver at sopp smittes ikke over sex men venner av meg har fortalt meg at de (gutt) fikk sopp etter å ha sex (med jente) . Jeg er bare så nervøs, men føler meg klar for sex. Ok veldig viktig på at dere svarer på dette konkret, kjenner gutten at jeg har sopp om jeg har det? Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer