Hopp til hovedinnholdet

Rifter i underlivet. Kan det være herpes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Tidligere har jeg fått påvist herpes i underlivet. Har flere ganger/ ganske ofte fått rifter/ rene kutt i underlivet og rundt endetarms åpningen. Dette er vondt når jeg er på do, spesielt gjør begge deler og når jeg dusjer. Jeg har også fast partner og det svir no helt forferdelig etter sex uansett hvor mye glidemiddel vi bruker og om jeg har rifter eller ikke. Disse riftene er annerledes enn første gang jeg fikk herpes da det ikke er blemmer nå. Jeg får også fastere og mer gul utflod. Kan dette være herpes eller er det noe annet? Å gå til fastlegen eller gynekolog er vanskelig, så det er ikke et alternativ. Mvh Ganske bekymret/stresset jente

SVAR

Besvart 02.09.2017 17:45:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle