Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år! Har i ca 3 år ofte hatt bløt avføring, som kan være brun eller svart, andre ganger grønn diare. Ofte har jeg mye luft i magen. Har ellers slitt veldig mye psykisk i mange år, er det derfor? Er redd det er noe farlig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt dette i hvertfall 3 år. Jeg har bløt avføring, om den ikke er brun er den svart. Noen ganger har jeg vanlig avføring men det blir svart. Jeg har mye luft i magen. Jeg er veldig nervøs. Jeg stresser masse.Jeg har fått grønn diaré i noen dager en gang. Jeg har slitt veldig mye psykisk helt siden jeg begynte på skolen. Det var verst i fjor. Jeg hadde masse selvmordstanker, jeg selvskadet meg, jeg var redd og gruer meg hele tiden, jeg var deprimert, jeg hadde det veldig slitsomt. Er det derfor jeg har sånn avføring? Eller er det noe farlig? Jeg er veldig redd for at det skal være noe alvorlig med meg. Jeg har det vanskelig nok.

SVAR

Besvart 02.09.2017 09:43:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle