Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om hvilke helsekrav (for skjoldbruskkjertel) som gjelder for å bli pilot. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Halloen :) Jeg er en gutt på 15 år som går siste året på grunnskolen nu. Æ har allerede planlagt karrieren min (Kommesiell pilot) og veien jeg må ta for å komme meg dit. Men jeg har ett problem som jeg tror kan stoppe meg på veien dit. Jeg e medfødt uten skjoldbruskkjertelen. Det betyr at jeg går på en medisin som regulerer stoffskiftet mitt. Helsa mi e lite berørt av dette, men om jeg får lavt eller høyt stoff skifte så blir den. Håper dere har en form for svar, fordi jeg har veldig lyst å vli pilot! Det er min eneste drøm

SVAR

Besvart 07.09.2017 10:27:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Rettigheter i høyere utdanning for personer med nedsatt funksjonsevne

Ingen har rett til høyere utdanning, men utdanningsinstitusjonene er forpliktet til å legge til rette for funksjonshemmede i den grad det er mulig. Les om dine rettigheter her.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
account_circle