Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg får smerter midt i brystet mellom brystmuskulaturen. Er det farlig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år og jeg har et lite problem som jeg er veldig bekymret over. For noen dager siden begynte jeg å få stadig smerter mellom brystmuskulaturen. Liksom rett under brystet på midten.. (mellom lungene) Det er ubehagelige smerter som stadig kommer og går. Jeg hadde de før også. Men da kom de sånn 1 gang i løpet av to måneder. Mens nå kommer de hver dag og det er ganske ubehagelig. Jeg kjenner det ikke når jeg holder på med noe, men når jeg er helt i ro veldig lenge kjenner jeg det. Jeg spurte mamma om det er farlig hun sa at det er helt normalt. Men jeg er fortsatt bekymret. Hva kan det være? Er det farlig? Må jeg kontakte lege? Er det normalt? (Btw jeg kom i puberteten for ca et halvt år siden, hvis det kan være noe med det) Håper på svar :).

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer