Hopp til hovedinnholdet

Jeg får smerter midt i brystet mellom brystmuskulaturen. Er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år og jeg har et lite problem som jeg er veldig bekymret over. For noen dager siden begynte jeg å få stadig smerter mellom brystmuskulaturen. Liksom rett under brystet på midten.. (mellom lungene) Det er ubehagelige smerter som stadig kommer og går. Jeg hadde de før også. Men da kom de sånn 1 gang i løpet av to måneder. Mens nå kommer de hver dag og det er ganske ubehagelig. Jeg kjenner det ikke når jeg holder på med noe, men når jeg er helt i ro veldig lenge kjenner jeg det. Jeg spurte mamma om det er farlig hun sa at det er helt normalt. Men jeg er fortsatt bekymret. Hva kan det være? Er det farlig? Må jeg kontakte lege? Er det normalt? (Btw jeg kom i puberteten for ca et halvt år siden, hvis det kan være noe med det) Håper på svar :).

SVAR

Besvart 14.09.2017 09:41:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle