Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Stikkende smerter i magen og opp i brystet, hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I natt våknet jeg med intense og stikkende smerter i øvre del av magen og opp i brystet, det var konstant og varte i ca. 20 min. Dette har også skjedd 1 gang tidligere for noen uker siden. Smertene er så intense og vonde at jeg vurdere legevakt om det ikke gikk over. Har i det siste hatt noe stikkende smerter i høyre side av magen på veldig lite område, men det er ikke veldig vondt og varer ofte bare 2-5 minutter. Var hos fastlege for noen mnd siden og tok blodprøver og EKG fordi jeg var plaga med en del diffuse smerter, men alt så bra ut. Blir veldig redd når det er såpass sterke smerter. Det hender også at jeg føler at hjerter slår et ekstra slag på en måte, opplever dette rundt 2 ganger i uka ca.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer