Hopp til hovedinnholdet

Jeg klør veldig mye i underlivet og av og til svir det når jeg tisser. Jeg har også veldig mye utflod og lurer på om dette er farlig?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klør veldig mye i underlivet og av og til svir det når jeg tisser. Jeg har veldig mye utflod og lurer på om dette er farlig? Fastlegen orke aldri ta meg på alvor og hjelper ikke å snakke med. Er dette farlig eller normalt? Burde jeg skjekke meg for kjønnssykdommer/sopp?

SVAR

Besvart 18.09.2017 11:30:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle