Hopp til hovedinnholdet

Brukte do kosten til dildo, og er redd for å bli syk eller steril

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er litt redd. Jeg var så dum og kåt at jeg brukte vaskekosten til doen som dildo! Jeg var veldig kåt, aner ike hvor det kom fra! Uansett brukte en engangs hanske på. Men da jeg satt meg ned for å gjør det mistet jeg den litt så den falt i bakken og det sprutet vann litt. Er en litt pynte kost, og blir lite brukt, men vet den har blitt brukt noen ganger. Vet ikke når. Sjekka før jeg brukte om det var kommet på hansken men så ikke no men kan ikke være sikker! Jeg bare tenkte fuck it å gjorde det jeg gjorde. Nå er jeg redd jeg skal bli syk eller få noe skal skje! Hjelp ! Jeg nekter å si det til noen.. kommer jeg til å bli syk? Steril?

SVAR

Besvart 19.09.2017 00:29:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle