Hopp til hovedinnholdet

Usikker på mitt eget underliv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15 år og jeg utrolig usikker på mitt eget underliv, den ene indre kjønnsleppa er lengre enn den andre og jeg syntes ikke bare det er stygt men også ukomfortabelt. jeg er i den alderen hvor jeg har begynt å utforske med gutter og jeg klarer ikke slutte å tenke på den dagen en gutt skal se meg naken, for jeg er så redd for hva han skal syntes. ikke at andres mening teller så mye, men jeg vil føle meg fin for min egen skyld, og jeg vet at jeg vil operere meg nedentil når jeg blir stor fordi det er et stort ubehag for meg, men jeg lurer på hvor gammel man må være for å operere seg der?

SVAR

Besvart 19.09.2017 10:19:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle