Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg opererte inn silikon for fire mnd siden. Jeg har fått kapseldannelse nivå 2 og klinikken har valgt å dekke denne operasjonen. Men jeg har ikke noe smerter, kun ruglete silikon under og på siden av brystet (litt deformert). Men om jeg ikke velger å operere igjen, vil kapseldannelsen bli større og vond etterhvert eller vil det forbli som det er per dags dato? For sjansen for kapseldannelse øker med operasjon 2, jeg ønsker jo ikke enda en kapseldannelse, da kan jeg likegodt ha den jeg har nå, istedenfor å risikere å få en kapseldannelse nivå 3. feks. Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 25.09.2017 11:08:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle