Hopp til hovedinnholdet

Endret avføring, forstoppelse og blod i avføringen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Den siste/to siste ukene har jeg hatt merkelig avføring. Jeg må ofte på do, og de gangene jeg er på do føler jeg at jeg ikke får ut alt.. og det kommer utrolig lite, og avføringen ser helt fjern ut. Det er som om den svumler opp i det den kommer i do, og revner opp på en måte. Fargen er brun-lysebrun, men i dag den nesten litt rød ut som om det var noe blod i den. Hva kan dette være? Er ofte plaget med forstoppelse da jeg reagerer på mye forskjellig mat, men det er ikke samme følelsen nå. Jeg får det ut, bare lite om gangen men mange flere ganger enn vanlig. Spiser vanlig. Hva skal man gjøre? Ikke det som frister mest å gå til legen for akkurat. Føler alltid det er noe som ikke kommer ut når jeg bæsjer, som nevnt tidligere. Så ut som noen trekk av blod i den i dag.

SVAR

Besvart 28.09.2017 22:06:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle