Hopp til hovedinnholdet

Mistet sexlyst. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg synes dette er litt ekkelt å snakke om men jeg begynner å bli litt bekymret. Før var jeg ofte kåt, men nå blir jeg aldri kåt lengere, det er ca 2-3 måneder siden sist gang jeg var kåt. Jeg er ikke helt sikker men jeg lurer på om det kunne ha vært etter jeg fikk et ganske hardt spark i skrittet. Jeg er ikke steril men får aldri sexlyst. Jeg lurer på om dette er farlig, eller er dette normalt? Isåfall hvor lenge er det normalt å ikke bli kåt? Jeg har ikke lyst å snakke om foreldrene mine om dette, men bør jeg oppsøke lege?

SVAR

Besvart 01.10.2017 15:21:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle