Hopp til hovedinnholdet

Jeg er VELDIG misfornøyd med utseende mitt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er VELDIG misfornøyd med utseende mitt. Jeg har normal slank, høy kropp, men likblek hud, ansikt uten former og veldig lyse ansiktshår: lyse bryn og øyenvipper. Jeg føler meg rett og slett stygg. Jeg føler at jeg konstant må gå med sminke eller gjøre noe med meg selv (eks. vippe-extentions) for å kunne gå ut blant folk. De andre jentene på skolen skryter av at de går helt uten sminke på skolen, og de ser vakker ut, mens jeg bare ikke klarer det. Dette er noe jeg tenker mye på og gjør meg deprimert. Jeg har flere ganger tatt meg selv i å sammenlikne meg selv med de andre jentene, og føler at jeg bare ikke klarer å akseptere meg selv for hvordan jeg ser ut og er. Burde jeg oppsøke psykolog? Setter stor pris på svar!

SVAR

Besvart 05.10.2017 15:49:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle