Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hvite prikker i underlivet og symptomer som minner om soppinfeksjon. I skjeden har jeg ingen åpning, bare en hinne - bør jeg bestille time til legen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en del spørsmål. Jeg har hvite prikker i underlivet som ligner litt på "cottage cheese". Jeg søkte det opp og da kom det opp soppinfeksjon. Alle symptomene på nettet stemte med mine plager. Og det har vart i over et år. Jeg gikk til apoteket og fikk krem og kapsel. Det har ikke hjulpet. Kapselen skulle inn i skjeden. Der har jeg ingen åpning i det hele tatt. Bare en hinne. Det har jeg også søkt opp og da kom det opp vaginal agenesi. Kan man får barn med vaginal agenesi? Er det en operasjon man må ha da? Siden kapselen skulle inn der så tenkte jeg at soppinfeksjonen kanskje kom derfra? Hvis ikke, hvor kommer det fra og hvordan er det mulig å ha soppinfeksjon uten vaginal åpning?? Bør jeg bestille time hos legen nå? Fint om du svarer på alt.

SVAR

Besvart 04.10.2017 22:11:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle