Hopp til hovedinnholdet

Mye sliten, selv om en sover lenge. Bekymret for ME.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har akkurat begynt i ny jobb og jobber mandag-fredag 7 timer hver dag i barnehage. I helgene har jeg fri og får sove ut, og jeg sover kjempegodt men det jeg har lagt merke til er at jeg er så ekstremt trett i helgene også, føler at jeg ikkje får "sovet ut" selv om jeg sover veldig godt og sover til jeg våkner av meg selv. Jeg legger meg også tidlig både når jeg skal på jobb og når jeg har fri. Jeg har lenge slitt med å være kontstant sliten, har gått til legen flere ganger for jeg har vært redd det kan være ME. Legen fikk meg til å begynne på antidepressiva og tenkte at det kunne hjelpe, for jeg sliter også med angst og depresjon. Legen mente at det kunne hjelpe på at jeg var så sliten for hun tror det er psykisk, men det har det ikke. Jeg ønsker at legen min skal sende en henvendelse til sykehuset, men når jeg spurte ville hun ikke det for hun tror ikke at jeg har ME. Jeg kjenner at jeg er så ekstremt sliten at jeg vet ikke om jeg holder ut lenger. Hva kan jeg gjøre videre?

SVAR

Besvart 31.10.2017 12:58:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle