Hopp til hovedinnholdet

Jeg har forsøkt å fingre meg selv men finner at det bare gjør vondt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har forsøkt å fingre meg selv men finner at det bare gjør vondt. Får nesten ikke noe inn.Så i stedet gnir jeg meg bare på lg rundt clitorisen. Jeg har aldri vært hos gyno og tror det er på tide, bare for å sjekke at alt er bra. Men problemet er at jeg ikke tør snakke med noen om det. Har alltid hatt et ganske åpent forhold med mamman min om slike ting men jeg tørr ikke en gang spørre om vi kan bestille time. Jeg er også bekymret for hvordan jeg skal tørre å snakke med noen om bekymringene mine (at den er for trang, noe rart osv) i det hele tatt. Vet ikke hva jeg skal/kan gjøre! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 24.10.2017 19:43:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle